Het team

sized__DSC00563.JPG

Inge Swartelé, Zaakvoerster, Coach, Consultant en Trainer

Inge heeft meer dan 20 jaar ervaring in human resources.  Inge heeft het Expatriation Departement geleid van een groot internationaal chemisch bedrijf. Later heeft zij zich toegelegd op werving en selectie. Eerst als Executive Search Consultant, waar zij voornamelijk senior managers zocht voor internationale bedrijven in de chemische en farmaceutische sectoren. Gedurende enkele jaren heeft Inge wereldwijd rekrutering en selectie en employer branding geleid voor een internationaal bedrijf in de metaalsector. Zij heeft een uitgebreide kennis van de menselijke impact op het functioneren en het succes van organisaties. Haar manier van aanpakken steunt op een jarenlange HR ervaring en onderscheidt zich door een voortdurende focus en verfijnde, professionele en praktijkgerichte aanpak en communicatie. Inge is bij isw de expert op het vlak van Talent Management en Talent Coaching.

Inge Swartelé is Belgische met Nederlands als moedertaal en is vlot in het Engels en het Frans. 


isw werkt samen met verschillende consultants, trainers en coaches die haar hun medewerking verlenen indien een project daarom vraagt. Deze consultants, trainers en coaches hebben talent management als expertise, maar evenzeer leiderschap en coaching, communicatie, en andere gebieden binnen human resources.


Jarl Vandepitte, Recruiter en Coach

Jarl is bijna 20 jaar actief in de ICT wereld en heeft gewerkt voor enkele toonaangevende bedrijven en organisaties zoals
Emakina, Verizon, Creyf’s Group, Carrefour, Europese commissie, Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap,...

Naast een rijke ervaring en een uitgebreide technische bagage, beschikt Jarl over de nodige inzichten en kwaliteiten om mensen goed in te schatten, een team samen te stellen en te leiden. 

Sinds 2016 legt Jarl zich toe op rekrutering, begeleiden van young professionals en coaching. Jarl is Nederlands-, Frans- en Engelstalig.


Wim Coessens, Coach en Trainer

Wim Coessens is Licentiaat Tolk (Engels-Spaans-Nederlands) en volgde management- en communicatie-opleidingen aan Vlerick Leuven Gent Management School en Antwerp Management School.

Wim Coessens heeft een ruime ervaring als trainer en coach, en vervulde jarenlang managementfuncties in de media en de culturele sector. Hij was jarenlang Algemeen directeur van de krant De Morgen en nadien Nethoofd van Radio 1, Manager Digitale Media bij de VRT en directeur van het Internationaal Filmfestival Vlaanderen-Gent. Hij is momenteel docent Presentation Skills aan Antwerp Management School.

Sinds 2009 is hij zelfstandig presentatiecoach, mediatrainer, schrijftrainer en coach in leiderschap, communicatie en onderhandelen. Hij heeft een sterke passie voor taal, media, corporate storytelling en mensen, en meer dan passie voor public speaking… Zijn workshop-aanpak is zeer interactief en evidence-based, en afgestemd op een zo intens mogelijke leerervaring. 

Wim werkte de voorbije jaren voor Wolters-Kluwer, Trifinance, KBC, Janssen Pharmaceutica, Belga News Agency, De Vijver Media, Panasonic Belgium, Antwerp Management School, De Vlaamse Opera, Vlaams Instituut voor Biotechnologie, IMEC Leuven, Cochlear en vele anderen. 

Wim is Belg met Nederlands als moedertaal en is vlot in het Engels, Spaans en Frans.


Elke Demey, Junior Consultant

Elke heeft een Master of Science in de Klinische Psychologie en een Bachelor Lerarenopleiding. Ze heeft een uitgebreide kennis over verschillende aspecten van de psychologie. 

Haar intermenselijke vaardigheden zet ze in op verschillende domeinen in de voorbereiding en uitwerking van talent management trajecten. 

Sinds april 2015 werkt Elke bij ISW als Junior Consultant. Elke is Nederlandstalig en drukt zich vlot uit in het Engels.