Projecten en getuigenissen

Isw geeft de workshop PhD Career Focus, an interactive seminar and workshop on how to find the best job fit. Deze driedaagse workshop wordt regelmatig gegeven in het kader van een inter-universitair project over transferable skills. De workshop kan ook opgedeeld worden in modules zoals Hoe Profileer ik Mijzelf, Sollicitatietechnieken, Hoe maak ik een krachtig CV. Alle modules bieden in dit geval jonge doctorandi en post doc onderzoekers om hun weg te vinden en zichzelf te profileren op de arbeidsmarkt. 

De workshop is zeer interactief en vraagt actieve participatie van de deelnemers en wordt telkens afgestemd op de specifieke doelgroep zoals b.v. humane wetenschappen of ingenieurs en architecten. 

De bedoeling van de workshop is de bewustwording van de deelnemers te verhogen over hun persoonlijkheid, hun competenties, en de overdraagbaarheid daarvan in andere sectoren. Het zal hen meer inzicht verschaffen in hun motivatie, interesses en prioriteiten in het leven in het algemeen en in hun beroepsleven in het bijzonder. Het geheel zal hen bewuster maken van welke richting(en) ze kunnen uitgaan.

 

Isw geeft eveneens een workshop "Doeltreffend Netwerken" aan UGent. Daarover zei een deelnemer: "Gisteren was ik op een studiedag in Rotterdam waarop ik je tips heb gebruikt. Dankzij de cursus ben ik me bewuster geworden van een aantal zaken."


isw heeft een efficiënte en professionele aanpak. Niet alleen worden op een snelle manier de juiste kandidaten aangeworven, isw slaagt er eveneens in om naar kandidaten toe een sterk imago van onze organisatie neer te zetten.

Wil je je team versterken met de juiste mensen, of wil je de positieve sfeer in je bedrijf optimaliseren, of vraagt jouw groeiende organisatie om een duidelijker HR strategie, isw is je antwoord. Inge is integer, slim, betrokken, professioneel, heeft een no-nonsense aanpak en brengt een behoorlijke portie charisma in je organisatie binnen.
— Elke Van Asbroeck, Partner bij Apeiron

Result of our workshop "Wellbeing at Work" joining work and art. Our Client, Private Insurer.

Inge and Nico are joining Operations, Finance, Audit ... and Art resulting in an enriching personal as well as team experience.
— Barbara De Beurme, Partner


Artwork by "Private Insurer" team

Artwork by "Private Insurer" team

 
isw heeft in twee jaar tijd reeds meer dan 20 project managers geselecteerd voor The Oval Office. Door het doorzettingsvermogen, de snelheid, het professioneel inzicht en de evaluatie van de kandidaten heeft The Oval Office haar team behoorlijk kunnen versterken.

Bovendien staat isw het Management Team van The Oval Office bij met advies op alle vlakken van Talent Management.
— Ken Koeklenberg, Zaakvoerder

Als directeur van een non-profit organisatie met 20 werknemers ervaar ik dat personeelsbeleid steeds meer kennis en vaardigheden biedt die een kleine organisatie veelal mist.

Met Inge Swartelé hebben we die expertise in huis gehaald. Van bij de eerste opdracht die we haar gaven bleek dat ze voeling had met onze organisatie en haar inbreng heeft de kwaliteit van ons personeelsbeleid gevoelig verhoogd.
— Jan Peeters, Directeur